♥ Gjorde lite fler så sätt igång och rösta på din favorit!


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!




Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Vad tycker ni? Rösta på er favorit! :D


♥ Favorit i repris!

Hejhej!
Jag kollade igenom lite gamla bilder och hittade en bild på min favorit klänning. Den är så otroligt söt och jag älskar att den är öppen på ryggen! Den fanns på nelly fast jag vet inte om den finns kvar nu tyvärr.


En dröm!


♥ Be inspired

Den här tjejen har fattat galoppen. Kilklack, underklädsinspererad top, volanger och allt går i puder färger. Underbart snyggt i vår!

Källa: Lookbook


♥ 118 800

Är det bara jag som tycker den här låten är bra? ;)


♥ En sista sak...

Innan jag slaggar för natten vill jag bara påminna er om min bikini så ni inte glömmer bort att rösta på den! ;)
Min designade bikini på NELLY.COM
Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


♥ Training

Hej igen!

Jag orkar inte lägga ner mer tid på studier ikväll så nu är jag tillbaka. Jag tog precis en snabb runda på träningcyckeln som ett skönt avslut på denna bra och extremt långa dag! Haha, den har varit oändlig! Men nu har den snart nått sitt slut för jag känner mig riktigt trött så det blir nog en tidig kväll ikväll. Skönt det så slipper man vakna med påsa stora som påskägg under ögonen! ;)

Ni får ha en fortsatt mysig kväll!


Ja, snart är det påsk och då blir det påskäggsdags! Mumms!
Gillar ni påskgodis?


♥ Fyrkant

Oj, nu har jag tillbringat nästan hela eftermiddagen framför datorn. Mina ögon känns helt fyrkantiga (inte bokstavligt talat då förstås..). Hehe! Jag har lite studier att komma ikapp med så jag måste nog ägna lite tid åt det nu. Om jag nu kommer här ifrån vill säga, min katt har okuperat mitt knä och ligger och sover. Får försöka lyfta bort honom (4 kg katt! Opration styrketräning typ! ;) Hehe!) utan att han vaknar. Önska mig lycka till så hörs vi sen!
Kram!


En snygg bikini från Nelly.com!


♥ Vågar man hoppas på en vår?


Källa: Lookbook


♥ Trendigt är inte alltid snyggt...

Det här är en sådan typ av sko som verkligen inte faller mig i smaken. Den påminner mig om bondgård så även om det är hett nu så tänker jag inte delta i den trenden.
Skulle ni kunna tänka er att ha på er liknande?


♥ Ser man på, jag hade rätt!

Kommer ni ihåg när jag skrev om lady gaga för ett tag sedan om hur kul det hade varit om hon hade designat en egen kollektion? Det går rykten om att sångerskan gått ihop med designen Linda Farrow och skall designa glasögon! ´Jag hoppas på att ryktet stämmer och ser verkligen fram emot att se resultatet!


♥ Leggins with detaljs

Jag tycker det är skitsnyggt med såna här leggins som har skinndetaljer. Gör vilken outfit som helst!
Hiss eller Diss?


Dessa är från Cubus.


♥ Commercial


Vad tycker ni om vanessa hudgens insatts i dessa reklamer?
Jag vet inte vad det är men jag tycker det är lite för smörigt. Inte bara vanessa utan det är reklamen i sig också. Jag tycker hon gör ett bra jobb i alla fall!


♥ Blog Awards 2010

Hello!

Sitter och skickar kommentarer för fullt just nu. Har nästan kramp i fingrarna. Haha! 
Har ni haft en bra dag? Själv har min varit lång. Det känns som den aldrig tar slut. Fast det är skönt det i och för sig. 
Nu har nedräkningen till bloggawards börjat. Fast själva galan är ju inte för än i september men de letar kandidater nu tror jag. Gud va kul det hade varit att vara där! Och verkligen få se hur alla bloggare är "in real life" liksom. Bakom alla fasader som byggs upp med en blogg. Detta året blir det inte av för mig, men vem vet vad som händer till nästa år... ;)



Juste, glöm nu inte att rösta enligt er åsikt på min egen designade bikini! :)
Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


♥ Victoria Secret

Hejsan hejsan!

Just nu sitter jag och läser i min nya tidning som kom med dagens post. Det står om bland annat heidi montags alla operationer. Helt sjukt alltså. Det skulle förvåna mig om något på hennes kropp var kvar sedan födseln numera...

Kollade runt lite på victoria secrets hemsida igår och hittade den här bikinin. Jag hade en leopard mönstrad bikini även förra året så jag kanske inte borde köpa det i år igen. Men vad tycker ni, Hiss eller Diss?


(är det leopardmönster...?!)


♥ Egen designad bikini!

Jag är med och tävlar på nelly.com. Jag har designat bikinin på bilden under och nu gäller det att få så mycket röster som möjligt för att vinna. Håll tummarna! :)
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


♥ Inspiration

God Morgon!
Morgonen har varit lugn för mig och just nu sitter jag och inte gör särkilt mycket. Regnet fullkomligt öser ner utanför fönstret. Jag var ute och tog en promenad förut. Då duggade det bara lite, så det var tur att jag slapp undan det här! 

Nu bjuder jag på lite vår-inspirration! 







♥ Dance dance dance

Hajhaj!

Just nu ligger i soffan och småkollar på let´s dance. Paren i finalen är riktigt duktiga. Jag som själv dansar förstår verkligen hur mycket jag har kvar att lära...! Men allt har sin tid!
Har stoppat i mig sushi och ett helt vinebröd nu, är proppmätt med andra ord!
Men ne nu är reklampausen slut, måste gå. Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi! :)


♥ Flowers


♥ Besvikelse

Hello!
Nu är jag hemma igen. Jag sa igår att jag skulle försöka pallra mig in till stan så jag kunde köpa allt jag vill ha på cubus så jag stack iväg redan idag. Fast tyvärr blev besöket en besvikelse. Inget av det jag hittade på internet fanns i affären. Riktigt synd!

Är det bara jag som längtar till premiären?


♥ Drygt 7 000 för ett fiskenät? Nej tack!

God morgon!
Jag han inte blogga så mycket igår för jag var ute med en kompis och tog de första vårbilderna. Det var underbart skönt ute igår. Solen sken och det var 13-14 grader. Jag hoppas att det blir lika skönt idag!

Jag hittade ännu ett konstigt och väldigt dyrt klädesplagg. Det här linnet är från Preen och kostar 1.032.50 dollar, Vilket är ca 7 227 svenska kronor. Linnet påminner mig om fiskenät och är inte alls min smak så jag förstår inte hur någon vill köpa det och speciellt inte när det kostat drygt 7 000kr!


Vad tycker ni, HISS eller DISS?


♥ Cubus

Jag har inte gillat cubus så mycket förut men jag var nyss inne på deras hemsida och hittade jättemycket jag ville ha! Snygga vardagskläder och annat.
Så jag skall se till att snart komma in till stan så jag får shoppat alla mina önskemål! ;)

 


♥ Glad Våffeldag!

Idag är det våffeldagen! En dag som är värd att ha koll på. Äntligen får man en bra andledning att frossa i våfflor, Mumms! Så det kommer nog slinka ner en och annan under dagens gång skulle jag gissa. ;)

Nu har jag kommit in i en ny "fas". En Frankrikefas. Jag tänker på frankrike hela tiden och blir till och med sugen på att flytta dit. Men det är klart, har de någon våffeldag? Om inte är det inte värt det! ;)


♥ Trosor för 2 800..?

God morgon!

Jag är så glad! Jag ser jätemycket gräsutanför vilket betyder att våren är påväg!
Dagens planer är inte så klara än så jag får se vad som dyker upp under dagen.
Hittade ett par trosor från Jean yu som kostade $405! Översatt till svenska kronor är det ungefär 2800 kr! Det tycker i alla fall jag är väldigt mycket för underkläder, plus att de inte ens var snygga!
Skulle du kunna tänka dig att köpa undekläder för nästan 3 000 kr?



♥ Odd molly?

God morgon!

Jag hann aldrig uppdatera igår p.g.a att jag hade ett litet uppträdande på kvällen så jag kom hem för sent för att orka med helt enkelt, sorry about that! Men här är jag i alla fall nu igen. Och jag har en liten fråga till er. Vad tycker ni om märket Odd molly? Svenska Odd Molly intar Hollywood!
Bild: Posh24


♥ Så fräcka skor!




Från FENDI - ni vill inte veta hur mycket de kostar....


♥ Beställa klänning - check!

Nu är den beställd och klar. En vit klänning som jag under flera veckor har varit helt förälskad i. Snart är den min! Underbart!



♥ Draperat är hett hett!

Fendi Asymmetric crepe de Chine dress


♥ Film/tv tips tack!

Usch! Bara några minuters tittande på programmet "jackten på julia" fick mig att somna. Det var riktigt tråkigt, så något roligare hade jag tänkt hitta på en lördagkväll!
Någon som vet något annat bra som går på tv en kväll som denna? Eller kanske någon bra film man kan hyra? ´


♥ Jakten på....

Hemma igen!
Nu blir det lite middag och mys framför tv:n. Jag hade tänkt kolla vad programet "jackten på julia" går ut på. Någon som vet? Aja, det är i alla fall dags att ta reda på det.  

Har någon av er har sett den här filmen? Jag har gjort det men det var ganska längesedan nu men jag kommer ihåg att jag verkligen tyckte om den. Den är riktigt fin och passar bra till en snyftkväll!

Rekommenderas!


♥ Fake it!

Hejhej!

Jag är ledsen att jag inte hunnit uppdatera men jag har varit iväg på en invigning så det blev lite svårt. Nu skall jag slänga i mig lite lunch och skall sedan ägna någon timma åt studier. Vi hörs senare!

Att tatuera sig är ju ett ganska stort val man gör i livet. Visst går det att ta bort med laser behandling o.s.v. men man kan ju aldrig få det att se ogjort ut. Chanel har i en ganska ny kollektion fejkade tatueringar på både hals och lår på modellerna. Ganska coolt är min åsikt! Fejk tatueringar är ju i och för sig inget nytt men jag gillar den iden mer än riktiga tatueringar!
Vad tycker ni om chanels påhitt? Hiss eller Diss?


♥ Nittonde Mars tvåtusentio

Hej!

Det är skönt att det äntligen är helg. Jag sitter och myser med en bok och försöker samtidigt komma på lite ideér till min nya header. Några förslag?

I sommras köpte jag en tröja från märket Holebrook och är helnöjd med köpet. Kläderna påminner om Henry Lloyds fast de är ett billigare allternativ. Men kvaliten är densamma och jag rekommenderar dem verkligen! :)


Det var en sådan här tröja köpte jag fast i vitt och med samma färg på flaggan.


♥ Under the radar - Massari


♥ Lashes

Hello !

Sitter och fixar håret med freeze dunkande i bakrunden. Underbar start på dagen! :)
Jag har inte lika brottom idag, Jiho! Ingen stress alltså. Därför kan jag ju passa på att berätta att jag har bestämt mig för att mer eller mindre sammla på lösögonfransar. Der låter kanske lite skumt men jag är verkligen helt förällskad i lösögonfransar. Det förändrar hela ens utseénde bara på ett klick! Naturligt så har jag inte så långa heller så det kanske inte är så konstigt att jag är så förtjust i det.
Vad tycker ni? Konstigt eller coolt?


        
   


Wildlash SEK 65, Ardell - NELLY.COM


♥ Garden Party

Hejsan!

Jag har fortfarande inte hunnit kolla igenom min nya tidning jag fick häromdagen så jag har tagit mig lite ledig tid och sitter nu och myser med den. Det är något speciellt med tidningar, de har extremt hög mysfaktor i alla fall! ;)

Hittade denna söta toppen på H&M för endast 149:-!
Var den inte söt?

Och deras "Garden" kollektion är så härligt sommrig tycker jag! Absolut en Hiss från mig!





♥ Rosa chock!

God morgon!

Sovit gott allesammans?
Sjäv somna jag som en stock igår efter mitt lilla träninspass. Så nu känner jag mig utvilad och redo för en ny dag. Dagens outfit: Blåa och en aning söndriga Jeans, en t-shirt, en tjocktröja från adidas och min nya väska. En ganska soft outfit med andra ord som passar dagen.
Nu måste jag gå vi hörs senare!

Till och med för en rosa-älskare som mig kan det bli för mycket!


♥ Den vita ankungen...?

Vad tycker ni om Aubrey O'Day´s klänning?
Hiss eller Diss?
Diss från min sida. Den får mig att tänka på något djur.... en anka kanske?

Aubrey O'Day


♥ Att-göra lista

Hejhej!

Nu börjar det bli kväll och jag har fortfarande en del kvar på min "att göra lista". Kommer jag hinna med allt? Tveksamt. Jag har alltid mer att göra än vad man har tid. Så typiskt. Men nu skall jag nog ta och prioritera min hälsa och sätta mig på träningscykeln ett tag, så om jag inte hinner skriva mer ikväll önskar jag er en god nattsömn! ;)
Kram!


                                             Mariah drömmer om prinsesslivet! ;)

Stiltips: Ta på dig en sagoklänning!


♥ I´m in love with a dress!


Modegallerian.


♥ Freeze - T-Pain ft. Chris Brown


♥ Måndagens shoppingtur

Hello!

Tänkte visa er en del av relsultatet från måndagens shoppingtur nu när jag äntligen har tagit kort på de dem.
Jag orkade inte (och hann inte) ta kort på allt så ni får se resten någon annan gång.


 En ny väska och skarf.
Eftersom jag älskar allt som påminner mig om sailing var skarfen/sjalen bara ett måste!


Korallfärgat linne/tunika.


Ett likadant linne fast vitt.


Jag kunde bara inte motstå dessa två tweety tröjerna. Supergulliga!


(Ursäkta den dåliga kvaliten.)


Ganska långt halsband med en nyckel.


En serie hårprodukter som är bra att ha.


Lös ögonfransar och lös naglar (de jag har på mig nu!).


Och sist men inte minst, min älskade volym master!


♥ New Human being!

Hejhej! :)

Har precis pluggat och sitter och äter lite mellanmål nu. Dagen har varit riktigt rolig. Jag har umåtts med kompisar i stort sätt hela dagen. Skitkul!
Jag älskar att ha nya naglar. Jag känner sig som en helt ny människa! Fast när de är långa blir man förstås lite begränsad. (Tex. att skriva på datorn...) Men det goda överväger helt klart! ;)

My new nails :)
 


♥ Gogo

Hello!

Vaknade precis. Idag orkar jag inte andvända volym mastern så det fick räcka med lite mouse. Som faktist luktar underbat! Haha!
Men nu skall jag gå och kolla om jag kan hitta något ätbart. Ha en trevlig morgon så hörs vi sedan!:)






♥ Rakat - Hiss eller Diss?

Hej igen!

Har kommit hem nu efter att varit ute med kompisarna och ätit lite. Det är riktigt kallt nu på kvällen faktist...BRR!
Men nu sitter jag här inne i värmen med nya naglar och läser min nya fridatidning som jag hittade i brevlådan i eftermiddags. Så skönt! 

Det är ganska många kändisar som rakar sitt hår på sidorna av huvudet. Vad tycker ni om det? 
Hiss eller Diss?
Jag tycker nog mer om när man har håret kvar faktist, så det blir en diss för mig.

 


♥ Fransk Manikyr

Hajhaj!

Nu sitter jag här med min nagelexpert till kompis och fifflar med lösnaglar. Jag har köpt sådana med färdigmålad fransk manikyr på så det är bara fram med lim och sätta på dem. Smidigt & enkelt - I Like!
Vi skall aldeles snart iväg och träffa lite fler och kanske äta något gott? Aja, vi får se vet inte riktigt nu men vi hörs sedan. Ha en mysig eftermiddag! 


Jag kan inte låta bli att tycka att det är något extremt ballt över dessa skorna! ;)


♥ Volym Master - In My Heart!

God morgon!
The sun is shining! Woho!

Blev precis klar med mitt hår. I vanliga fall brukar jag låta det hänga och kanske försöker få upp lite volym med hjälp att tuppera. Men igår köpte en volym master. Så jag har lekt med den i stort sätt hela morgonen och den och den ger verkligen resultat - I LIKE!


♥ Revor

Vad tycker ni om söndriga leggins?
Trashigt eller coolt?

Söndriga leggings

Söndriga leggings


♥ Kila stadigt i vår!

Kilklacken är även det ett av vårens måsten. Snyggt och är pricken över i t på vilken våroutfit som helst. Om du är intresserad kommer du inte ha några svårigheter att hitta några som faller dig i smaken. Det finns nästan överallt just nu. Så det är bara att ge er ut i affärerna och investera!


♥ Live your life

Oj, jag har verkligen inte skött uppdateringen bra här på bloggen. Idag har jag faktist en bra anledning. Jag har nämligen shoppat i stort sätt hela dagen. Underbart! Jag har köpt en del grejer som jag skall försöka lägga upp bilder på så fort min kamera har laddat klart.
Har ni haft en bra dag?



♥ Spots

Hello!

Känner mig lite trött just nu och kämpar för att hålla ögonen öppna. Snart blir det nog sängdags skulle jag tro. Har ni haft en trevlig kväll? Själv har jag haft det riktigt bra. Har träffat en kompis som jag inte har sett på länge.

Nu skall jag nog gå och lägga mig så jag kan komma upp i hyfsad tid imorgon utan att känna mig som en sombie. Vi hörs! :)

Keira Knightleys favoritkläder!
Tycker verkligen om den leopard mönstrade skarfen Keira har på sig. Det blir en så snygg kontrast.


♥ Beslutsångest....

Kollat runt lite och hittat en hel del intressanta och snygga saker jag gärna skulle  haft i garderoben.


Spets kan inte bli fel!


Jag är fortfarande lite förälskad i leopardmönster och denna härliga klänningen kunde nog bli sjukt snygg med ett brett midjebälte till.
  

En puderosa dröm!

Leggins med skinndetaljer - tummen UPP!


Underbara shorts :)

Vad skall jag köpa? :s


♥ Vårens Must Haves!

Okej, nu nalkas de vår (äntligen..) och det kanske ni har märkt i alla butiker vid det här laget. Alla är väll lika ivriga som mig att bli av med all denna snön och kunna gå runt i sandaler och klänningar.
I vår är det pastellfärger som gäller! Pudriga och mjuka som ljusrosa, ljusgrönt o.s.v. Det är även extremt hett med underkläder som syns och jeans. Jeans kjolar, jeans jackor, vanliga jeans m.m. Ett exempel på en outfit kan vara att ha en rosa spets buister under med en jeansjacka över (allternativt kavaj) och en kjol till det. Och walla så har du en supersöt och trendig våroutfit.
Till vardags tycker jag inte att man bara skall gå runt i en buister utan det räcker att den syns lite. Man kan alltså ha någon tröja på den också.
¨


♥ Party like a rockstar...

Det är fredag idag och jag hade tänkt njuta av detta faktum så jag skall snart iväg till ett litet party! Det behöver vi alla efter en ansträngande vecka. Och jag säger det igen, om ni känner er trötta sätt er i solen några minuter. Det gjorde mig både pigg och på gott humör. Aja, nu skall jag måla naglarna så vi hörs så fort de har torkat! ;)


Kvällens outfit

Lackleggins - Bik Bok
Svart linne - Gina tricot
Rosa tröja - H&M
Midje bälte - Gina tricot


♥ Blue blue shorts!

Hejhej! :)
Jag är ledsen att jag inte har uppdaterat på hela eftermiddagen men jag tog faktist chansen att steka lite i solen nu när den äntligen har kommit fram. Det är faktist sjukt varmt! Så det rekommenderar jag.

Som ni kanske har märkt är jag för-älskad i jeans short!
Därför kan jag inte sluta leta efter de "perfekta" till sommaren. Så ni får helt enkelt stå ut med min shorts hysteri! Här är några supersnygga från Forever21.






Vad tycker ni? Ah, jag älskar allihop! På bilden åvan är även en kjol jag hittade som jag föll för. Allt från Forever21.


♥ Kub

Jag hittade ett lite annorlunda armband på nelly. Annorlunda som sagt men coolt! 


♥ Hairstyle spring 2010

Alexander Wang SS10
Vårens absolut hetaste frisyr, flätan!


♥ Titanic remix - Tiesto

BÄSTA LÅTEN EVER!
Sätt på den med på hög volym med mycket bas och du kommer garanterat älska det!
Fast orginalet är ju alltid bäst såklart! ;)


♥ Vad tycker ni om jeans kjol ?


Hot or Not?
Källa: Forever21


Detta blir ett snabbt inlägg för jag har lite brottom. Jag vet inte rikigt hur dagen ser ut idag så det återkommer jag om senare. Känner mig ganska utvilad nu faktist vilket är skönt efter all stress.
Nu måste jag kila. Vi hörs!
Kram


♥ GIVE ME!

Jag har varit lite osäker på om den här produkten verkligen har fungerat så bra som alla säger men jag såg precis ett videoklipp med den och den gav verkliget ett strålande resultat. Så det är deffenitift ett måste för mig! Någon som vet ungefär i vilken prisklass den ligger i? Runt 400:- va?


♥ Har du någon favoritbloggare?


Alexandra?


Paulina?


Kenza?

Detta var lite exempel på några stora bloggar.
Om ni inte föredrar någon av dessa, vilken är eran favorit?

Anledningen till att jag undrar är för att jag gärna vill hitta lite nya bloggar att läsa och inspireras av!


♥ Jag har sagt det förut och jag säger det igen...

...JAG ÄLSKAR VANESSAS OUTFIT!


♥ Just admit it

Hello!
Jag är ledsen för den riktigt dåliga uppdateringen de senaste veckorna men det är bara så att jag har fullt upp! Jag hinner tyvärr inte. :(
Men jag hoppas jag kan fortsätta som innan när det värsta är över! :)
Kram ♥


♥ Bag bag fashion

Jag kom precis in genom dörren, har varit iväg och övat inför en liten sak, hemlis än så länge. Ni får veta lite senare! Anyway, det kändes bra och jag är sjukt taggad! 

Apropå ingenting så är mina lösnaglar klara. Och klara betyder i detta sammanhanget inte bra utan snarare katastrof. Josefine (min peronliga nagelfixare, hehe! ;)) var tvungen att gå när vi arbetade med dem så jag var tvungen att göra de sista på egen hand. Det kanske inte var det bästa jag har gjort. Men aja, man lär sig av sina misstag! De kanske kommer på ändå.

Föresten, time for me to buy a new bag, någon som vet någon bra affär/sida?


♥ The spring is close

Hejhej!
Sitter och värmer mig i solskenet och avnjuter några scones. Åh så härligt! Nu känner jag verkligen att våren är påväg! Så skönt! Appropå vår, forever21 en ny kollektion fullproppad med vårkänsla! :)













♥ Louis Vuitton goes barbie?

Någon mer än jag som tycker att väskorna nedanför är lite annorlunda från vad louis vuitton brukar designa?




♥ Ballerina

Tja!
Nu har jag börjat arbeta på ett par nya lösnaglar och resultatet skall bli riktigt spännande  eftersom jag prövar på att andvända lite färger och "mönster" jag aldrig andvänt förut. Min kompis Josefine
är riktigt duktig på att fixa naglar därför har jag bett henne assistera mig lite. Så det kommer nog bli bra nu när jag har hennes hjälp!


♥ Friday Night!

Hello girls and boys!
Vad har ni för er en fredags kväll som denna? Själv sitter jag här framför datorn i nerdränkta jeans. De är totalt pisseblöta tack vare mina kompisar skvätte vatten på mig. Haha, så skyll inte på mig om jag blir förkyld! :o

Jag tycker i alla fall det är väldigt skönt att det är fredag. Veckan har varit lite galen och antagligen kommer det fortsätta även nästa vecka. Så det gäller att njuta av stunden. (Även om jag just nu sitter och fryser...)
Snart blir det nog mys med en film. Skräckis eller rolig, ah jag har inte riktigt bestämt mig ännu...! ;)

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll och glöm inte - NJUT!

♥ Sommarkänsla ut i läpparna!


Jag är sugen att köpa ett sådant här läppglans från Lancome.
Jag har hört posetiva kommentarer från olika håll och skulle gärna vilja testa. Som ni kanske har märkt vid det här laget är jag ett ganska stort "fan" av lancômes produkter. ;)

Från 180:-
Finns bla att köpa på Kicks.  


♥ Kollektion från Lady Gaga?

Lady gaga (som vi alla vet) är ju lite galen. Klädmässigt alltså. Varje gång jag går in på kändissidor som posh, klick m.m. finns det bilder på nya helt galna outfits. Jag förstår inte varifrån hon får allt? Hon måste ha världens fantasi.
Tänk om Lady Gaga skulle börja designa kläder. Shit va galna kläder alla hade haft då. Lite skojig tanke! Vem vet vad som händer i framtiden, kanske kommer hon med en kollektion snart! ;)

Just det, bäst att du tar stöd av honom, ifall du skulle råka trampa snett!

Lady Gaga spårar ur!

Lady Gaga lämnar sitt hotell med en tekopp i handen!


♥ Avslappnat = Snyggt!


Audrina utanför Fred Segal


Kim anländer till Il Cielo!

Det krävs inte alltid så mycket för att fixa en avslappnad och skön vardagsoutfit.


♥ Don´t stop the music

Oj va tiden rinner iväg! Hann aldrig uppdatera igår tyvärr. Det är väldigt mycket nu, men senare i veckan kommer det nog lugna ner sig och uppdateringen kommer då ske som vanligt!
Nu måste jag tyvärr springa igen, men det kan hända att jag hinner med ett till inlägg ikväll.
KRAM

♥ Be mine - Andreas Wijk


Holy Cow!
This boy is good! ;)


♥ One more time

God morgon!
Hårborste efterlyses! Den är helt borta. Jag köpte den för ca 2 veckor sedan och nu är den bara puts veck. Konstigt..!
Idag väntas hårt jobb så vi hörs senar! :)

Little too much Paris...!


DISS!


RSS 2.0