♥ Lika som bär.....?

Det är något med Helena Bonhams utseende på den här bilden nedanför som får mig att assosiera till alice i underlandet. Eller möjligtvis Johnny Depp med filmsminkning. Ah, jag vet inte, men något är det! Hehe!


♥ Alla har vi våra bilder...

Lauren Conrad hade kul i Chicago!
Även en kändis som Lauren Conrad blir inte perfekt på alla bilder.


♥ Like it? - then buy it!

Hejhej!
Nu är jag påväg in i duschen efter en timmes dans. Det var oerhört roligt idag! Nu väntar studier och mat så vi hörs senare!
Kram


BIK BOK


SCORETT




LINDEX


♥ Baby - Justin Bieber


♥ Ang. mobiler...

Jag har fortfarande inte hittat den"perfekta". Börjar tvivla på att den finns. Det är alltid någon viktig funktion som saknas. Jag har börjat fundera lite på nokian här nedanför. Jag har aldrig i mitt liv ägt en nokia så det blir i så fall första gången. Anledningen till att jag är spekulant på den är tangentbordet. Jag är lite sugen på att testa på hur det är att ha tangentbord. Någon som har erfarenhet om mobilen berätta gärna era åsikter! 
Annars kanske jag borde testa en mobil med touch...? (stavning??) Typ Iphone. Kan det bli fel?
Berätta gärna om ni vet någon annan bra! :)
 


♥ Inspiration - The Blues från H&M


♥ This is it - michael Jackson cover (Blair Perkins)


OMG...! Denna killen är riktigt begåvad! När jag först hörde den trodde jag det var michael Jackson som sjöng.


♥Too Much?

Not a change!
Jag är svag för allt som är täckt av strass och glittrande diamater därför kan jag inte göra något annat än fulkommmligt älska Taylors gitarr!
I LOVE IT! ♥


♥ Världens framtida superstjärna!

Haha, älskar videokippet. Typ världens sötaste unge!


♥ GIRLS JUST WANT TO HAVE FUN!

Good Morning Sunshines!

Jag känner mig lite småtrött fortfarande även om det var någon timma sedan jag vaknade. Anledningen är väll alla snöras från taket som har hållt mig vaken i natt. Det låter ju som hela huset skall rasa. Scary....!
Anyway, nu måste jag ägna lite av min lediga tid åt studier. Inte roligt, men ett måste. För jag vet hur mycket jobb det kommer bli senare i veckan annars. Bättre att sprida ut sina uppgifter under flera dagar och ta lite lagom varje dag.
Så jag kommer kanske inte vara så aktiv nu i några timmar framåt men ni får ha en underbar lördagsmorgon så hörs vi senare!



♥ Tävling!

Hejhej!

Nu är jag med i en tävling på Lillys blogg. Jag måste passa på att göra lite reklam nu för det är hon värd! På hennes blogg ger hon superbra tips, instruktioner (hur man andvänder vissa stylingredskap m.m.) och skriver om väldigt intressanta och roliga saker! Så om ni har tid över är hennes blogg deffenitift värt ett besök! :D

Priset i tävlingen är Sex And The City- boxen med alla 1-6 sesonger! Jag är lite svag för den typen av serier med fina kläder m.m. så jag blev så glad att jag får vara med i en tävling och ha chansen att vinna den!
Var med i tävlingen ni med men den avslutas 28/2! Så skynda skynda! ♥


♥ Converse...även i år?

Hello!

Nu sitter jag här med ett nytt dellemma. Vilka skor skall jag ha i sommar (Jag är ledsen att jag hela tiden pratar om sommaren, men jag kan bara inte sluta längta!) ? Förra året hade jag ett par låga, vita tygskor från le Sportif. De var riktigt bra! Så jag tror jag håller mig till tygskor även detta året. Kanske ett par converse? Vita converse passar ju i stort sätt till allt! Frågarn är, funkar det även i sommar? För om jag inte mins fel var det den mest sålda skon förra sommaren. Vad tycker ni om converse?


Man in the mirror - Michael Jackson


♥ I´m alive...

Hejhej!

Har haft mycket för mig idag och har tyvärr inte hunnit med bloggen. Men här är jag, livs levande och på bra humör. Idag (äntligen) såg jag avatar. Jag älskar den! Fullträff!
Så från mig får den 5 av 5 möjliga helt klart!


♥ Tips till lediga stunder...

Hejsan! :)
Sitter och myser med en kopp varmt vatten och en bok och snön bara faller ute.
Just nu läser jag "En shopaholic i new york". Har ni sett den underbara filmen en "shopaholics bekännelser" ? Jag älskar den! Så sjukt härlig är hon! ;) Denna boken jag läser nu är inte dessamma som filmen utan en fristående del i serien. Det handlar om hur Rebecca Bloomwood försöker bättra sitt shoppingberoende och leva upp till sitt motto "Köp bara det jag behöver".
Boken är roligt skriven och med bra "story". Rekommenderas! :)


♥ Samma inspelningstudio?



Ashley Tisdale - Crank it up

Jag fick för en minut för mig att dessa två hallar som är med i bleeding in loves musikvideo med Leona Lewis och Crank it up musikvideo med Ashley tisdales var samma. Jag är fortfarande inte helt säker. Jag menar, måla om och sånt kan de göra till musikvideor därför undrar jag. Det knaske är samma korridor fast på två olika ställen bara? Eller så är det bara jag som har fel! ;) Hihi.


♥ Då & Nu

Många kändisar förändras med kändiskapet och jag tycker Ashley Tisdale (tex.) är en av dem. Om man kollar på bilder från början av hennes kariärr var hon en glad tjej som hade på sig rosa glittrande klänningar på röda mattan. Det har ju förändrats lite...
Men mycket beror också på att hon har växt så klart. Men jag tycker ändå det är lite konstigt att se hur drastiskt hon har ändrats på så kort tid.                               

Förr
Glad och hälsosam tjej.



Nu
Fortfarande glad men inte mycket mer än skinn och ben.
Och påminner inte låten lite om briney spears?


♥ Jag andvänder...

Hellu! :)
Hade tänkt visa er vilka produkter jag andvänder till min dagliga sminkning.

Först andvänder jag en återfuktningskräm från mary Kay.

Sedan andvänder jag en puderfoundation från Mary Kay.
Mycket bra produkt. Täpper inte igen porerna och ger ett slätare resultat.

Ibland när jag vaknar upp och känner mig lite blek och nyvaken andvänder jag även detta lite brunare pudret från Lancôme. Uppfräshande och snyggt! :)


Kajal/Eyeliner från Wet And Wild.
Brun, blå eller svart.


Det är inte alltid jag orkar andvända ögonskugga men när jag gör det är denna
"lådan" från Dior min favorit!


Ibland (när jag orkar) andvänder jag en liknande denna ovan (hittade tyvärr inte rätt) som highlighter.


Sedan andvänder jag denna mascaran från Lancome.
Bra borste med helt okej resultat. Inte den bästa mascaran jag har haft men jag är ändå nöjd med den!

Det är väll det jag brukar ha på mig oftast tror jag. :)


♥ The Last Bounce

Åh jag vill så sjukt gärna gå på Bounce sista konsär. De är så sjukt duktiga och jag tycker det är riktigt sorgligt att de ska sluta. Men det är ett väldigt bra själ att gå på "konsären" ! ;)
The last Bounce


♥ Can´t whait!

Snart är det bikinidax! Wiho!
Mondrian Flower Set SEK 898, Vitamin A Gold - NELLY.COM


♥ Dansare


Jag kan inte låta bli att tycka det känns fel med 7-åringar som dansar som de gör i videon i nästan inga kläder alls, men jag kan inte hjälpa att älska dem för deras talang ändå. För de är riktigt duktiga dansare!  


♥ Pink Skirt

Gillar ni kjolen jag snart ska köpa? ;)


♥ lalalaland

Hejhej! :)

Dagen varit bra? Ah, den är ju inte slut än men.
Har precis målat naglarna. Hm, vilken färg är det igentligen...? Någon korall färg med shimmer typ. Men jag har tyvärr inte tid att sitta här nu. Vi hörs senare! ♥

 


Shorts från Lindex.


♥ Rewind - Flo Rida ft. Wyclef Jean


Eh, not so hot!

Hejsan allesammans!
Just nu sitter jag och kikar på lite bilder från gårdagens BAFTA film awards som tog plats i London. Det var inte överdrivet med många roliga kändisar där men några hade orkat pallra sig dit. Bla. Kristen Stewert och Kate Winslet. Mycket fina kläder! Fast galans miss var väll Olivia Williams klänning som visade en bit av hennes rumpa...Not so hot!


Kvällens miss var definitivt Olivia Williams som visade halva rumpan i sin klänning, not hot!


Uggs, sommar eller vinterskor?

Vad tycker ni om uggs på sommaren?
Själv tycker jag det kan passa i vissa sammanhang. :)



♥ Cute Set




H&M
(lite olika rosa kanske...)


Hur kommer de sig att kändisar alltid passar i alla hårfärger?



Jag har funderat på en sak. Hur kan kändisar passa i alla hårfärger. Okej, alla gör inte det men de allra flesta tycker jag!
Jag själv kan absolut inte ha alla hårfärger. Jag hade sett förskräckligt ut med vissa färger...! Men kändisarna färgar håret hit och dit och det i stort sätt alltid ett bra resultat.
 Hos vanliga folk (inte kända alltså) händer det ju mycket oftare att det blir fel vid en färgning. Att man får orange hår tex. istället för blont. Är det för kändisar alltid färgar hos frisören som gör att det bli bra? Kanske faktist.
För lite avensjuk kan jag inte låta bli att blir när jag ser det! ;)

(Jag vet att jag har stavat fel i första bilden.)


vilsen clown...?

Många känner nog till sammarbetet mellan Sonia Rykiel och H&M vid det här laget. De sammarbetade även förra året och jag måste erkänna att jag inte tyckte om deras kollektion varken förra gången eller denna gången. Jag vet inte vad det är men det är något med färgkombinationerna tror jag som jag inte riktigt klarar av. Den nya kollektionen får mig att tänka på en ensam clown. Och med modellens hår blir inte bilden svagare precis...

 Vad tycker ni om H&Ms sammarbete med Sonia, HOT or NOT?

 

Sonia Rykiel för H&M

Sonia Rykiel för H&M
Sonia Rykiel för H&M
sonia-rykiel-pour-hm-spring10-03-480x538


No 9

God Morgon...*gäsp*! 
Somnade till framför tv:n. Haha, trött eller vad? Nu känner jag mig i alla fall utvilad.
Just nu sitter jag och redigerar lite av bilderna jag och Medina tog igår. Än så länge är jag inte så duktig när det gäller photoshop men det går framåt. Sakta...



Fin?


♥ Have2Have

Hejsan!

Kom precis in från en snödriva och sitter nu med varm chocklad, målar naglarna och fantiserar iväg till varma platser. Hehe. Söndagar är riktiga slappardagar. Så lugnt. Precis vad jag behöver idag känner jag. 
Jag har hittat ett par snygga ankelboots på have2have.se. Jag gillar verkligen platån. Det gör det lilla "extra" liksom. Även om skon i övrigt bara är svart får den ett lyft med hjälp av platån. Riktigt snyggt enligt mig! 

Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden


Klick, Klick, Klick...

Hello!

Haft photoshoot hela dagen idag tillsammans med Medina. Underbart kul! Helt ok resultat också.
Snön bara fortsätter att falla...BRR! Solen kom fram, jag behöver dig! Haha! 
Nu kurrar magen, måste kila! 
Vi hörs! ♥

Ännu en outfit från Polyvore... :)
 

 


Hiss vs Diss



HISSAR

 Walk in closet

Fungerande telefoner...

Christian louboutin


DISSAR

 

                                                                               Kyla

                                                                      Trasiga telefoner

                                                                            Vinterskor




Shorts från Abecrombe - Köpa eller inte?


Make up kit från Hot Make Up

Hittade ett kit från Hot make up där tre glittriga eyeliners i olika starka färger medföljer och ett par linser i machande färg. Själv har jag aldrig provat på att andvända linser, jag tycker det ser så läskigt ut ibland när folk har konstiga färger. Men ett par i någon snygg och naturlig färg hade varit kul att testa någon gång!

 
Kitet finns att köpa på nelly.com.

 Vad tycker ni om linser, HISS eller DISS?


Mina blogg-ideer har tagit semester

Hallo :)

Idag har jag tyvärr inte hunnit blogga. Har haft fullt upp!
Detta får bli ett kort inlägg för det står i princip helt still i huvudet just nu. Kommer inte på något intressant att skriva om.
Vi hörs senare!


Out of ideas...

Jag har lite bloggtorka för stunden. Skriver senare när jag har lust.


I need your opinion

Nu har jag kommit till ytterliggare en punkt då jag behöver erat smakråd. Jag är nämligen på jackt efter ett bälte och har hittat några som jag står och väger imellan. 
Kommentera bara med siffran som hör till det bältet du tycker är snyggast är du snäll. :) ♥
 






Nu och då

Gruppen play bildades när gruppmedlemarna bara var 13 år eller nått. De tunerade över hela usa m.m. men splittrades sedan. Nu har två av gruppmedlemarna återförenats och en tredje har hängt på.

 Den här videon är på gruppen innan de splittrades.




Deras nyaste video typ.


Kommer inte på någon titel...

God morgon! :)

Jag vaknade för ca en timme sedan och har hunnit tränat sedan dess. Är på strålande humör!
Just nu sitter jag här med min lilla tidning som kom med posten nu på morgonen och en macka. Ett skönt sätt att starta dagen på.

Igår hittade jag lite nya shoppingsidor. Alla var inte så jättebra men på några hittade jag lite smått och gott som jag ville ha.

Cute summerdress



Till klänningen.


The little black dress



Klänningen till vänster.
Klänningen till höger.


Halo Cover

 Detta klippet MÅSTE ni se! En jätteduktig kille som gör cover på Beyonces Halo.
Check it out!


Create your own outfits!

Hejhej!
Den senaste halvtimmen har jag varit inne på en sida som heter polyvore. Jag har aldrig hört talas om sidan förrän idag. På deras hemsida har man möjligheten att mixa ihop outfits. Det finns verkligen hur mycket kläder, smycken och accessoarer som helst man kan andvända. Och alla kläder o.s.v som finns där går att köpa på riktigt!

Jag gjorde några provomgångar och det var skitkul! :)


Om du vill testa tryck, HÄR!


Grey -vs- Blue

Hejsan allesammans!

Jag sitter inför ett svårt val just nu. Jag kan inte bestämma mig om blåskala eller gråskala är snyggast? Sånt här gör mig tokig! Vilket par skall jag köpa?!


4 out of 5

Hello!

Såg valentines day på bio igår och jag tyckte förvånansvärt mycket om den. Den har blivit totalt sågad av olika kritiker och annat så jag hade inte jättehöga förväntningar innan men jag gillade den. Liten söt kärleks film typ. Med allt som ingår i en sådag. Hihi. Så den får nog en 4 av 5 av mig! :)

Vad skall ni hitta på en dag som denna?



Irriterande bild jag vet... ;)


Valentines day på Fettisdagen

Jaha, då drar jag in till stan igen då med josefien och clara. Vi ska se på Valentines day så jag hoppas den är bra! :)
Shit, har ont i magen efter den semlan jag precis tryckte i mig. Tips från mig, Ät inte semlor snabbt! Du får själv betala för det ! ;)
Men vi hörs sen! Ha en fortsatt fläskig fettisdag! ;) Haha!♥


OMG! Stackars Agyness Deyn! :o

Haha, jag tycker riktigt synd om Agyness på denna videon. Hon ramlar två gånger på catwalken under samma visning. Snacka om pinsamt läge liksom, men samtidigt kan jag inte låta bli att tycka att det är lite roligt!
Hon hanterar det bra i alla fall! ;)


I need new shoes!

Hejhej!

Vaknade precis och insåg att klockan var halv 11! Ovanligt sent för min del.
Anyway, igår var jag ju i stan och handlade lite. Jag funderade då på om jag verkligen behöver köpa nya vinterskor. (de jag har för tillfället är utslitna, de läcker in och är fula) Jag trodde att snön snart skulle försvinna så jag tänkte att jag klarar mig den sista tiden. Men så nu när jag vaknade och kollad ut genom fönstret så snöar det! NO! Så nu måste jag nog ta och köpa mig ett par nya om jag inte skall gå med blöta fötter och fula skor resten av vinter som för tillfället känns som den kommer hålla i sig i flera månader framöver...
Så jag behöver ganska snabb hjälp att hitta några snygga vinterskor! Någon som vet var ett par sådana finns?


We are the world for Haiti

För flera år sedan sjöng en grupp kända artister låten We Are The World för välgörenhets projektet "Usa for Afrika". Nu har de gjort en ny version fast denna gången till Haiti.


Forever 21


Dessa två snygga shorts hittade jag på Forever 21. Funderar på om jag kanske borde köpa nån av dem. Eller båda? Det ä trots allt skönt att ha på sommaren...?!
Vad tycker ni?


Dagens inköp

Hejhej!
Hela dagen idag har varit ägnad åt shopping. Jag blev posetivt överaskad när jag traska runt i stan idag. Det finns riktigt mycket fint i butikerna nu så jag hittade en hel del faktist.


Blommig top från Bik Bok 199:-


Halsband från Lindex 99:-


Halsband från Lindex 99:-


Top från H&M 199:-


Borste från H&M 39:-


Hero of War - Rise Against


Valentine´s Day

Så nu är det bokat och klart. Det blir Valentines day på bio med Josefine och Clara i veckan. :)


Någon som har sett den och vet om den är bra? :)


Cute Dresses

Jag kan helt enkelt inte sluta titta på sommarkläder. Det går bara inte, jag vill ha sommar nu!
Här är två klänningar jag hittade. Cute, right?



Stylebystars.com



Nelly.com


Jimmy Choo

Jimmy Choo släppte sin nya kollektion i samband med New York Fashion Week.
I kollektionen ingick väldigt många annorluna och coola skor men dessa var dem jag fastnade för.
 I LIKE THEM A LOT!

Färgen på klacken och platån påminner mig om godis. ;) Hihi ♥


Vem bar den bäst?

Vem bar den bäst?

Vem bar Christian Siriano klänningen bäst?
Kat De Luna eller Rihanna?


Glad Alla Hjärtans Dag!


Im dreaming of a warm summer

Jag kan helt enkelt inte låta bli att drömma om sommaren nu när den börjar närma sig. Och om alla roliga kläder sommaren innebär! Att kunna gå ut på kvällen i bara shorts och linne utan att frysa. Hoppas vi får en varm sommar i år så att det kan bli möjligt. Jag har själv blivit väldigt inspererad av kavajer. Gärna inte så figursydd som den på bilden nedan (hittade tyvärr ingen bättre) och med uppvikta armar.
Gör vilken outfit som helst!
Tummen Upp!


En ganska enkel top under kavajen fångar lagom uppmärksammhet och får outfiten att se mer lagom och enkel ut.



Och så sist men inte minst jeansshortsen. Gärna lite halvt slitna och korta.


Hoppas ni har fått lite inspiration! :)

 


Telephone - Lady Gaga Ft. Beyoncé

Så, nu sitter jag här framför skärmen och avnjuter en härlig geisha. Mumms! Min nya favoritchocklad! Hehe, är det fredag så är det. Man måste ju få njuta lite här i livet. ;)


Lady Gaga och beyonce har ju sammarbetat ganska mycket nu på sistonde. De gjorde först låten "Videophone" tillsammans vilket blev succsé (inte min typ av låt). Så nu har de gjort ytterliggare en låt tillsammans. "Telephone" heter den och är mycket mer i min smak.


Vad tycker ni, Hit eller Miss?


Sushi

Jag har precis avnjutit en härlig och fräsh sushi middag (jag åt inte allt på bilden). Jag har inte gillat sushi så mycket men nu börjar jag verkligen få upp ögonen för det på allvar. Det är så lätt och härlig mat. Man blir liksom lite lagom mätt.



Ursäkta den dåliga kvalitén i den andra bilden.

Jag rekommenderar starkt människor som ej har testat att göra det. Och var inte för hårda och döm det efter första gången. Jag gillar det mycket mer nu än i början så ge det några försök!


Starstrukk - 3OH!3 ft. Katy Perry


Kolla vad som låg i brevlådan...

Min parfym! Jiho! Nu kommer jag att lukta underbart! ;) 






Jag beställde hem parfymen från Grand Parfymeri och de var gulliga och skickade med lite prover i paketet också.
I Like! :)


Valentines Day

Hej hej!
Då är det snart alla hjärtans dag. En väldigt mysig dag tycker jag. En perfekt dag att tillbringa med människor man älskar.


Mina favvoskor från Alexander


Detta var för ett tag sedan mina absoluta favoriter från Alexander McQueens kollektioner och jag tycker fortfarande att de är sjukt snygga!


Alexander McQueen har avlidit

OMG! Jag läste precis att designen Alexander McQueen är död! Han blev endas 40 år och avled tydligen i hans hem i London. Usch va hemskt!

Bilder från hans kollektioner.
alexander-mcqueen-fashion-designer.jpg alexander mcqueen image by regination_grave




Han var lite galen vad gäller ideér om kläder och kommer nu lämna ett stort tomrum inom modeindustrin.
Så sorgligt :/


Lalala Louis Vuitton

Jag kan bara inte sluta drömma om en LV väska. Nån gång skall den bli min....!


Fly Fly Away

Tjatja!

Hemma nu. Magen kurrar som bara den så skall nog ta något snabbt att äta innan jag börjar med allt som måste göras idag.
Annars har jag inte så mycket för mig. Jag fick en liten förfrågning om mer egenfotade bilder så här är några jag hittade.

Stort berg, liten nyckelpiga. Hihi! ;)

Och en ganska ful bild från i Vinter.


No Title

Hejhej!
Jag har suttit och kollat igenom lite bilder från i sommras och blir bara så sugen på sol och värme när jag ser dem.
Bort med allt slask och hit med solen! ;)





Bilder från i sommras. :)


Sko Nödsituation

Jag älskar de skorna Kenza har på sig på denna bilden! De är från Top Shop men när jag går in på deras hemsida hittar jag dem inte. Någon som har hittat dem? Hjälp mig!


Dagens Shoppingtips - Blommit!

Bubbleroom / H Klänning

Bubbleroom / H Klänning
199:- Bubbleroom

Gina Tricot

Rare Shoulder Detail Vintage Print Top
Asos £30

Gina Tricot 149:-

Lipsy Zip Front Layered Skirt Dress
Asos £48


Gossip Girl

Oh shit vad tiden går snabbt ibland. Man hinner inte med allt. Jag är ledsen (igen...) för den dåliga uppdateringen. För tillfället håller jag på med några föreställningar och har därför inte hunnit med. Det har varit många rep.

Har suttit och pluggat ett tag så skall nog slappa lite framför Gossip girl nu tror jag. Men vi hörs senare!
Ha de så länge! :)


Henry Lloyd

Hejhej!

Ledsen för den usla uppdateringen. Har haft fullt upp.
Igår såg jag Henry Lloyd jacka med 15% rabatt. Det fick mig att tänka lite. Jag har under många somrar velat ha en och nu har jag börjat fundera på om jag kanske skall köpa en i sommar. Vad tycker ni? 
Jag älskar allt som har med "sailing"- stuket att göra. Marinblått, rött, vitt...o.s.v. 

(Förlåt för bilden en jag hittade tyvärr ingen annan där jackan var i rätt färg!)


Gör din egen parfym!

Alltig drömt om att få göra en egen och perssonlig parfym? Jag hittade ett kit där man kunde göra sin helt egna  och unika parfym. I kitet ingår bla. 20 olika grundliga parfymdofter som man kan blanda precis som man vill. Det låter jättekul, gillar ideén skarpt!

Finns på bagsandfashion.com för 749:-

Där hittar ni mer information.


Catch up

Hallå!

Jag kom precis tillbaka från en liten shoppingtur med Anna. Jag fick med mig både ett par nya jeans, sportbehå och några toffsar hem. Och nu har jag bestämt mig, jag ska köpa parfymen jag pratade om för ett tag sedan, Midnight Fantasy av Briteny Spears. Den är ju på halva priset nu så jag slår till! ;)

Btw, pardansen var riktigt rolig! I gårdagens lektion lärde vi oss några grundsteg inom cha cha. Superkul, längtar redan till nästa gång!

Bik Bok 499:-

Stadium 199:-


Nervös eller vad?

Hejhej!
Har ni haft en bra dag?
I have, och den är inte slut än. Lite senare åker jag iväg till starten på vårens pardanskurs. Ah, är liite smått nervös faktist. Danserna vi skall få lära oss grunderna på är Cha cha, Samba och Rumba. 
Jag sökte runt lite på you tube på danserna och det såg skitkul ut, så jag hoppas på det! :)

Samba
 
Rumba


Cha Cha


My new nails

Här är dom naglarna jag har jobbat med den senaste veckan.
Vad tycks?

Oj, vilken stor hand jag ser ut att ha! :o

Ursäkta bilderna, det var inte så lätt att fotografera sina egna händer. ;)


Kolla in voven!

Kelly Osbourne matchar outfit med sin valp!
Åh, gud! Kolla in Kellys hund! :o
Så sjukt söt! ♥



Min framtida hund! ;)
En dvärgspets.



Hihi, ♥


Kanske skulle köpa ett par rosa uggs?


Hihi, va söta!
Fast jag vill nog inte ha dem ändå. ;)


L O V E

Jag är bara tvungen att visa er lite bilder jag hittade på Ashley Tisdale och pojkvännen Scott Speer. Så himla söta bilder!

Naw...!




 


Dagens shoppingtips

 

Jag hittade denna supersöta tröjan på nelly i samma veva som jag letade efter de där skönhetsprodukterna. Visst var den söt? 

 

 


beauty by Nelly

Hejhej!

Jag är på jackt efter en rad olika skönhetsprodukter just nu. Jag gick in på nelly.com och hittade i stort sätt allt jag ville ha. De har ett ganska stort skönhetssortiment nu faktist. Så om det är något ni letar efter kan ni ju klicka er in på deras hemsida och kolla om de har det ni söker. Lycka till! :)




Någon mer än jag som älskar Kan dees målningar?






Kandeeshop.se
http://kandeedrawings.blogg.se/


Pink Smoothie

Hejhopp!

Igår blev det tyvärr bara en tröja inhandlat. När jag är desperat har jag ingen vidare shoppingtur. Aja, det blev i alla fall något.
Idag har jag arbetat vidare med mina lösnaglar lite. Nu börjar de bli klara och resultatet blir faktist bättre än jag hade vågat hoppats. Så de kanske kommer på imorgon eller övermorgon. Ni kommer få se resultatet när de är färdiga.

Tänkte ge er ett litet tips på ett väldigt gott och ganska nyttigt mellanmål eller när man nu vill ha det. En bär smoothie. Det går väldigt snabbt att göra, högst 3 min, och väldigt snabbt att äta upp. ;)
Allt du behöver är:

Yogurt
Mjölk (inte nödvändigt)
Banan
Någon slags bär/frukt (tex. Blåbär, hallon, mango m.m.)

Så tar du bara och mixar ihop allt. Du behöver inga särskilda mått, ta så mycket som känns bra! ;)
Och så whalla, så har du en supersmaskig smoothie!



Dagens vackra hallonsmoothie! ;)
Smaskens!


RSS 2.0